Eilen oltiin Jessin kanssa ensimmäistä kertaa koulutuksessa ja kivaa oli. :) Ensimmäisenä harjoitteena oli rauhoittuminen. Vähän loppua kohti alkoi väsy iskemään eikä enää olisi jaksanut keskittyä rauhallisena olemiseen, mutta hyvin meni silti. :) Täällä ihan intoa piukassa ootellaan jo seuraavaa kertaa, ties mitä jännää vielä opitaan. Aina jokaisen koulutuskerran asiat ovat samalla kotiläksyjä, joten tänään varmaan treenaillaan vielä. Eilenkin yritettiin esitellä uusia taitojamme, mutta Evita sähläs siinä ympärillä koko ajan niin ettei tullu mistään mitään.

Huomenissa lähdemme taas reissuun! Hyvä että Jessi tottuu alusta asti siihen, että paljon mennään autolla. Aluksi se yritti tunkea takapenkin jalkatilaan piiloon, mutta nyt jo röhnätään takapenkillä niin että Evita ei meinaa mahtua olemaankaan.

( hieman työasioita tähän loppuun. taitan töissä siis mm. paikallislehden tv-liitettä. jokaisen " Teini-ikäiset Mutantti Ninja Kilpikonnat " oon muuttanut muotoon " Teini-ikäiset Mutanttininjakilpikonnat ". Vaikka ensimmäinen olisikin tuotemerkin virallinen muoto, niin minä en sellasia kehtaa lehtiin laittaa. Ihan kuin jokaisen sanan välissä pitäis pitää pieni tauko. " Mutantti - Ninja - Kilpikonnat. Ei mee läpi. Yhdyssanat ennen kaikkea, nih! )