Nyt on sekä surullisia että iloisia uutisia. Otetaan surulliset ensin.

Ei päästäkään juuri siihen koirakouluun mihin haluttiin ja ilmottauduttiin. Kurssi on peruttu. :( Onneksi kouluttaja oli huomaavainen ja laittoi linkkejä muiden koirakoulujen sivuille. Kattellaan sitten joku toinen kurssi. Itse ainakin olen kiinnostunut koirien ensiavusta. Voisi olla hyvinkin hyödyllinen, Evita kun ei ehdi aina paljoa varomaan...onneksi vielä ei ole mitään kamalaa sattunut.

Viipurin koirista soitettiin, että Sabrinaa ei vieläkään ole löytynyt. Meinasivat vähän, että ei taida löytyäkään  enää. On vaan ollut jo niin kauan hukassa eikä Venäjälläkään kauhean lämmin talvella ole. Toivon kovasti, että joku hyväsydäminen on adoptoinut sen suoraan kadulta kotiinsa.

Sitten niihin iloisempiin uutisiin. :)
Evita lähtee ensi viikonloppuna tiettävästi ensimmäistä kertaa matkustelemaan junalla. Viivytään muutama päivä Pohjanmaalla. Ensin ajattelin, etten ota Evitaa ollenkaan, mutta enhän mä nyt tuota pikkuista voi kotiinkaan jättää. Tulee pian ikävä. :)

Sitten vielä yksi iloinen uutinen. Laitoin hetki sitten eräälle löytöeläintarhalle kyselyä Penni -nimisestä tyttösestä. www.boondocks.fi
Toivotaan parasta! :)