Terve terve.
Evita tarvitsee ehdottomasti oman blogin, sillä se on hyvin moderni koira.




No joo. En jaksa Livejournalia täyttää koirahöpötyksilläni, joten päätin perustaa asialle ihan oman tilin. Tuo yläpalkin uiva koira ei suinkaan ole Evita, vaan joku satunnaishaukku. Sivupohjan on luonut ja ystävällisesti yleiseen käyttöön luovuttanut Herkku.  Kiitos! :)

Niille jotka eivät vielä tiedä, infoa:
- Evita saapui Tallinnasta Suomeen 23.8.2006 Pelastetaan koirat ry:n kautta.
- 27.8.2006 se pyöräytti 8 ihanaa pentua; tytöt Maggie ( Lilli ) ja Selma ( Buja ) sekä pojat Julius, Lappu-Lasse ( Remu ) , Conan, Homer ( Jekku ), Rasmus sekä Nalle. Suluissa siis pentujen uudet nimet omissa kodeissaan.
- Evita harrastaa koirapuistoilua, metsässä juoksentelua sekä kesäisin uimista. Myöskin erilaiset kepit, vinkulelut ja puruluut ovat suosiossa.
- Evita saa kevään aikana tyttöystävän Viipurin koirat ry:n kautta. Jäämme odottamaan lisätietoja.

Tänään tutustuimme mm. kettuun ja jänikseen. Kumpaakin olisi ollut kiva ajaa takaa ja jänistä vähän yritettiinkin. Evita ei vauhdin hurmassa tainnut tajuta olevansa edelleen ketjussa kiinni. Ei aina voi muistaa kaikkea.

Aamulla tapasimme muutaman idiootin koiranomistajan. Mitä enemmän luen kaikenlaisia koiraoppaita, sitä tyhmemmiltä muut koiranomistajat vaikuttavat. Ei sillä että itse tietäisin vajaan puolen vuoden kokemuksella ihan kaiken koirista ja muusta asiaanliittyvästä, mutta voi herranjestas sentään. Evitahan on siis aika iso koira, säkä n. 55 cm. Mikä helkkarin pakko on aina tulla tutustumaan? Varsinkin yks nuoren oloinen mies tuossa lähistöllä ulkoiluttaa kahta corgiaan Terveisiä vaan jos tunnistat.  Joka helkkarin välissä niiden pitää ihan välttämättä päästä nuuhkimaan Evitaa ja joka kerta se tummempi tahtoo leikkiä Evitan kanssa, mutta tämä ei vaaleammalle sovi ja sota on valmis. Ärsyttävää. Varsinkaan aamuisin klo 5.15 ei huvittais lähteä setvimään mitään. prkl minen saa linkkejä toimimaan. laittakaa googleen!

- M